Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Місце, який відповідає на всі "чому"
Вирішив подивитися на сайт Gelios — подивитися, що то за сайт із цікавим ім'ям. Посилання просте: gelios.ua. І відразу побачив, що це не ще один пересічний сайт, а справжня скарбниця відповідей на досить вузькі, іноді неочікувані, але живі життєві ситуації.

Портал повністю будується навколо ідеї "Чому?" — і це його основна особливість. Тут є публікації про все, що ми бачимо довкола: починаючи з людського організму до способу життя тварин і також технічних нюансів. Зокрема, побачив статті про те, чому виникає біль у сосках, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому виникає печіння у піхві, чому мутніють білки очей, чому потилиця стає болючою, чому тварини змінюють території та також чому не працюють навушники.

Особисто мене найбільше привабив текст про каламутні очі — корисні відомості, яку варто знати кожному. Крім того, пригадую публікацію про залізо в продуктах: тепер знаю, що найбільше заліза у печінці. Цікава тема — чому болять соски при дотику: про це рідко пишуть, а проблема доволі поширена.

Формат сайту простий і зручний: кожна публікація присвячена на конкретне запитання. Без води, лише по справі, причини та варіанти вирішення. І спектр питань дуже широкий — починаючи від здоров'я до спортивних питань, ґаджетів і природи.

Вартісний портал, куди тепер заходитиму регулярно. Адже щодня виникають питання, на які хочеться отримати швидку та зрозумілу відповідь.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)